با این 5 نکته کسب و کارهای کوچک را مدیریت کنید
به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، مدیریت کسب و کارهای کوچک
حتی اگر کسب و کار کوچک هم داشته باشید می توانید با رعایت یک سری نکات رونق بیشتری به کارتان بدهید. اگر کسب و کاری دارید و در پی این هستید تا در این کار پیشرفت کنید و به موفقیت برسید خبرنگاران را همراهی کنید تا با نکاتی آشنا شوید که می تواند در این راه به شما یاری کند.

فقط دانش مهم نیست
اگر در رشته و کار خود تخصص کافی دارید شاید فکر کنید که با همین دانش می توانید پیشرفت زیادی کنید و به ویژگی های دیگری نیاز ندارید. اما این طور نیست، در روز اول آغاز کاریتان هیچ وقت مشتریان زیادی فقط به این علت که شما دانش کافی دارید به سمت شما نمی آیند. برای اینکه کار خود را رشد دهید باید اول بازاریابی و مدیریت کنید فقط این مهم نیست که محصول و یا خدمتی خوب ارائه دهید بلکه مردم باید با شما آشنا شوند تا به سمتتان بیایند. باید کسب و کاری منظم و موثر و مدیرعاملی باتجربه داشته باشید.
افراد شایسته را به کار بگیرید
ممکن است از نظر فنی تخصص کافی داشته باشید ولی تجربه ای از نظر بازاریابی نداشته باشید در این صورت می توانید از کسانی که در این زمینه باتجربه هستند بهره ببرید و آن ها را استخدام کنید. با بازریابی، مردم شما و کسب و کارتان را می شناسند و به سمت شما می آیند. حالا که مشتریان خود را پیدا نموده اید باید به این فکر باشید که چگونه می توان آن ها را دوباره به اینجا برگرداند.
برای استخدام پارتی بازی نکنید!
گاهی افراد تمایل دارند که از دوستان و آشنایان برای کسب و کار خود استفاده نمایند با اینکه این کار در شرایطی می تواند خوب باشد اما ممکن است گاهی دوستی ها را از بین ببرد پس برای او کاملا شرح دهید که مسائل کاری با مسائل دوستی فرق می نماید و شما در زمینه کاری بسیار جدی هستید.
تصمیم های ناگهانی نگیرید
برای اینکه به این نتیجه برسید که تصمیمات ناگهانی چقدر می تواند کسب و کارتان را عقب بیندازد مثالی می زنیم: تصور کنید که رستورانی دارید و در شبی بارانی، ناگهان مشتریان زیادی به سمت رستوران شما می آیند ولی خدمه کافی برای رسیدگی به مشتریان ندارید در این صورت اگر تصمیم نسننوه بگیرید و از فردا تعداد نیروهای خدمه خود را دو برابر کنید دستمزدهای که باید پرداخت کنید به صورتی کاملا غیر ضروری زیاد می شد چون این تعداد خدمه در روزهای معمولی به دردتان نمی خورند.
گاهی به جای ارتقای شغلی کارمندان به استخدام افراد نو فکر کنید
اینکه هر از چندگاهی به کارمندان خود ارتقای شغلی بدهید می تواند در آن ها انگیزه ای برای خوب کار کردن ایجاد کند اما این به این معنی نیست که هر احساس نیازی که در گوشه ای از کار به وجود آمد را فقط با همان کارمندان خود پاسخ دهید و نیروی نوی نگیرید، حتما کسانی را بیاورید که از دانش تجربه همان کار برخوردارند.
منبع: الی گشت