طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، ماهی با استفاده از روش های مختلفی تهیه می گردد. گاهی آن را در فر، گاهی به صورت سرخ شده در تابه، گاهی در خورشت هایی مانند قلیه و در مواقعی نیز همچون طرز تهیه کپور کله با ماهی کپور با مراحلی خاص تهیه می نمایند. اما روش پرطرفداری که در بسیاری از رستوران ها با آن روبه رو هستیم روش پخت ماهی سوخاری در ماهیتابه است که طعم و مزه متفاوت و به یاد ماندنی دارد. در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه ماهی سوخاری پرداخته و نکاتی که در خصوص آن وجود دارد را به شما یادآور شویم.

طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری
ماهی سوخاری
تعداد نفرات2 نفر
زمان آماده سازی2 ساعت
زمان پخت غذا1 ساعت
اندازه سختیکم

طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری

یکی از خوشمزه ترین روش های طبخ ماهی را می توانیم در ترکیب ماهی با پودر سوخاری بدانیم. این غذا به خصوص برای بچه ها بسیار مجذوب کننده بوده و طعم و مزه بسیار خوبی را خواهد داشت. البته باید مزه ماهی را قبل از فرایند سوخاری کردن تغییر دهید و اینکار با استفاده از مواد مختلف و مخصوصی انجام می گردد. اما بقیه مراحل همچون طرز تهیه ماهی زیبون به راحتی و تنها در چندین مرحله کوتاه قابل انجام است.

مواد مورد احتیاج برای تهیه ماهی سوخاری ترد در ماهیتابه

ماهی سوخاری طرز تهیه ساده و راحتی دارد. شما می­ توانید این غذای خوشمزه را با استفاده از موادی که درون جدول زیر می بینید، تهیه کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
فیله ماهی2 عدد
آرد سوخاری1 پیمانه
لیمو ترش تازه2 عدد
آرد سفید1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
سیر1 حبه
نمک، فلفل و ادویه ماهیبه اندازه لازم
روغنبه اندازه لازم

مراحل تهیه ماهی سرخ شده به همراه پودر سوخاری

پس از آماده سازی مواد بالا، باید مراحل زیر را برای پخت ماهی سوخاری انجام دهید:

مرحله اول

اولین مرحله، مزه دار کردن ماهی است. بنابراین باید پیازها را خلالی کنید و درون ظرفی بریزید.

مرحله دوم

سپس سیر را رنده نموده و به پیازها اضافه کنید.

مرحله سوم

کمی نمک، لیمو، فلفل و ادویه را به این ترکیبات اضافه کنید.

مرحله چهارم

ماهی را درون مواد گذاشته و اجازه دهید برای چند ساعت درون یخچال باقی بماند.

مرحله پنجم

در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید.

مرحله ششم

نمک و ادویه های مختلف را به تخم مرغ ها اضافه نموده و آن­ ها را به گونه ای مخلوط کنید که لختگی تخم مرغ از بین رفته و کاملا یکدست گردد.

مرحله هفتم

در یک ظرف دیگر آرد سوخاری و در ظرف بعدی آرد سفید را بریزید.

مرحله هشتم

ماهی ها را پس از دو تا سه ساعت از یخچال خارج نموده و ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله نهم

ماهی که کاملا با آرد سوخاری پوشانده شده را درون یخچال قرار دهید تا برای 30 دقیقه دیگر بماند.

مرحله دهم

در یک تابه نزدیک به 1 تا 2 سانتی متر روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا گرم شوند.

مرحله یازدهم

ماهی ها را درون روغن داغ بیاندازید و اجازه دهید تا کاملا پخته و سرخ شوند.

مرحله دوازدهم

ماهی ها را پس از خارج کردن از روغن روی دستمال قرار دهید تا روغن آن­ ها کاملا گرفته گردد و سپس در کنار سبزیجات دیگر سرو کنید. طرز تهیه ماهی سوخاری به همین سادگی به انتها رسید.

روش پخت ماهی سوخاری در فر

برای پخت ماهی سوخاری می توانید از فر هم بهره ببرید. این روش برای کسانی که به روغن علاقه ندارند، انتخاب خوبی بوده و تقریبا سالم تر است. برای این روش باید مراحل طرز تهیه را شبیه به قبل انجام دهید. تنها مرحله اضافه، قرار دادن فر روی دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قبل از آغاز پخت است. سپس باید در سینی فر فویل کشیده و ماهی ها را در آن بچینید. روی آن ­ها کمی آب لیمو ترش تازه بچکانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه اجازه دهید تا کاملا بپزد. اکنون ماهی شما آماده سرو است.

طرز تهیه ماهی سرخ شده پفکی

گاهی می توانید ماهی را به شکل پفکی تهیه کنید. در این روش باید فیله را به قطعات کوچک برش داده و درون مواد قرار دهید. برای ترکبات خود نیز می توانید از آرد سفید، آرد برنج، نشاسته، بکینگ پودر، نمک، فلفل، تخم مرغ، زعفران و ماءالشعیر بهره ببرید. سپس اجازه دهید کمی در یخچال بماند. ماهی ها را بعد از بیرون آوردن از یخچال، یکبار درون آرد و یکبار در این مواد بغلتانید و در نهایت درون روغن داغ، کاملا سرخ کنید تا آماده سرو شوند.

نکات مهم برای درست کردن ماهی سوخاری

برای درست کردن این غذا بهتر است چند نکته زیر را هم که جزو فوت و فن های طرز تهیه ماهی سوخاری است را در فکر خود داشته باشید:

  • بهتر است در طرز تهیه ماهی سوخاری از ماهی بدون استخوان یا فیله بهره ببرید.
  • برای تهیه ماهی سوخاری در فر می توانید پودر پنیر، کورن میل و آرد را زمانی به ماهی ها آغشته کنید که قرار است درون فر قرار بگیرند.
  • به جای ادویه ماهی، می توانید از آویشن و پودر سیر بهره ببرید.
  • روغن باید برای سوخاری کردن کاملا داغ باشد، سپس حرارت را ملایم کنید تا ماهی کاملا پخته گردد.
  • استفاده از 1 قاشق غذاخوری سس مایونز نیز بافت ماهی را بهتر و مزه خوبی را به آن خواهد بخشید.

ماهی سوخاری، غذای پرطرفدار در میان علاقه مندان به فست فود

از آنجایی که ماهی جزو خوراکی های مغذی بوده و در داخل ترکیبات آن مواد معدنی مهمی برای بدن وجود دارد، مصرف آن تقریبا دوبار در هفته به شدت توصیه می گردد. بنابراین، پیشنهاد ما این است که حتما این ماهی را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. در فهرست انواع سوخاری ، این غذا هم طعم بسیار خوبی داشته و هم خواص بسیاری برای بدن دارد.

البته برای کسانی که به این نوع از غذاها علاقه داشته و در عین حال فرصت کافی برای طی کردن مراحل پخت آن را ندارند، برترین کار سفارش این نوع غذاها از وبلاگ اخبار و رویدادها است. با سفارش انلاین غذا ، غذای موردنظر خود را سفارش داده و در کمترین زمان ممکن در محل آدرس تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی با پودر سوخاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید