خوشمزه ترین روش پخت سینه مرغ با سس قارچ

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، ایتالیا مهد تمدن پاستا و پیتزا است و در صعنت آشپزی بسیار خلاق و مبتکر نیز هستند و ترکیب کردن انواع غذاهای دریایی یا گوشتی با سس های مختلف نتیجه هیجان انگیری را در پی دارد.

خوشمزه ترین روش پخت سینه مرغ با سس قارچ

اسکالوپ مرغ یکی از غذا های بسیار خوشمزه ایتالیایی است که طعم و مزه فوق العاده ای دارد و به همراه سس قارچ سرو می گردد. در برخی از دستور پخت ها اسکالوپ مرغ را با سس لیمو یا انواع سس ها سرو می نمایند ولی با سس قارچ و کمی پنیر طعم بی نظیری پیدا می نماید. با وبلاگ اخبار و رویدادها همراه باشید تا طرز تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ

  • شنیسل مرغ 1 عدد
  • پودر سوخاری 200 گرم
  • آرد 50 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

  • قارچ 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • شیر 1/2 پیمانه
  • آب لیموترش 1 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

طرز تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ

مرحله اول

ابتدا باید شنیسل مرغ را به همراه یک پیاز خلالی شده و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک ظرف بریزید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار گردد. بعد با یاری چاقو سه برش بزنید تا مرغ به برش های نازکی تبدیل و با یاری بیفتک روی آن بکوبید تا نازک گردد.

مرحله دوم

تخم مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و داخل کاسه بریزید و پودر سوخاری و آرد را نیز همین طور در کاسه های جداگانه مخلوط کنید. سینه مرغ مزه دارشده را ابتدا داخل آرد و بعد تخم مرغ و در پایان پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا طلایی گردد.

مرحله سوم

در همین حین که مرغ ها در حال سرخ شدن هستند باید قارچ ها را خرد کنید و به همراه کمی کره تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و نرم گردد. پیاز خلالی شده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا پیاز کاراملی و شیشه ای گردد. در پایان آب لیموترش و ادویه ها را اضافه کنید و کم کم شیر را اضافه کنید تا مخلوطی غلیظ و یکدست به دست بیاید.

مرحله چهارم

در ادامه باید داخل سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و شنیسل های سرخ شده را داخل آن قرار دهید و روی هر کدام کمی سس قارچ و پنیر بریزید و 10 دقیقه با دمای 180 درجه بگذارید تا اسکالوپ مرغ بپزد و پنیر ذوب گردد. اگر به دستورهای پخت غذا با مرغ علاقه دارید، رول بادمجان با مرغ، ساده و خوشمزه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه اسکالوپ مرغ با سس قارچ

  • می توانید برای مرینت کردن مرغ از هر نوع ادویه ای که دوست دارید بهره ببرید.
  • اگر فر ندارید می توانید 5 دقیقه در تابه را ببندید تا پنیر ذوب گردد.
  • برش های مرغ باید نازک باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی نان شکم پر با سیب زمینی و بدون گوشت را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "خوشمزه ترین روش پخت سینه مرغ با سس قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین روش پخت سینه مرغ با سس قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید