مستر کارت و نحوه دریافت آن

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، در این مقاله از قسمت مقالات آموزشی در مجله گردشگری خبرنگاران در نظر داریم تا شما را با مستر کارت و نحوه دریافت آن آشنا کنیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…

مستر کارت و نحوه دریافت آن

مستر کارت و ویزا کارت دو نوع از کارت های اعتباری معتبر دنیا هستند که با داشتن بیش از 140 نمایندگی در کشورهای گوناگون دنیا و همین طور با دارا بودن سه میلیون دستگاه پایانه ATM , POS در رتبه اول مبادلات اقتصادی قرار دارند. از مزایای مسترکارت و ویزا کارت می توان به کارمزدهای ناچیز، دریافت صورت حساب روزانه و رایگان، نقد کردن وجوه از دستگاه های خودپرداز (ATM) در بیشتر کشورهای دنیا، خرید از تمامی فروشگاه های بین المللی، خرید از همه فروشگاه های اینترنتی، تبادل اقتصادی با کمپانی های بین المللی، انتقال پول از شعب ارزی بانک های بین المللی، صرافی ها و بانک های اینترنتی اشاره نمود.

مقالات بیشتر بخوانید:

  • کارت گردشگری گرجستان
  • شهر چشمه ترکیه
  • شهر نورهای دیجیتالی مالزی (I-City)
  • گنبد نمکی جاشک بوشهر
  • معبد آتشگاه باکو

مستر کارت یک کمپانی آمریکایی و چند ملیتی است که خدمات اقتصادی را ارائه می دهد. این کمپانی با پردازش پرداخت های بین بانکی بازرگانان و بعلاوه با صدور کارت های اعتباری به بانک ها یا اتحادیه های اعتباری، کسب عایدی می کند.

از مزایای مسترکارت می توان به کارمزدهای ناچیز ، دریافت صورت حساب روزانه ، نقدکردن وجوه از دستگاههای خودپرداز (ATM) در بیشتر کشورهای دنیا، خرید از تمامی فروشگاه های بین المللی ، انتقال پول از شعب ارزی بانک های بین المللی، صرافی ها و بانک های اینترنتی اشاره نمود.

انواع مستر کارت:

1. کارت اعتباری (Credit card)

نوعی کارت پرداخت است که به یک حساب بانکی متصل است وبرای اشخاص حقیقی یا حقوقی صادر خواهد شد. شخص بر اساس مقدار اعتباری که بانک صادر نماینده به او داده، بدون داشتن موجودی امکان برداشت از حساب خود تا سقف اعتبار را دارد و بعد از مدت معینی بدون هیچ گونه کارمزدی بدهی خود را به بانک پرداخت می کند.

بر روی این کارت، نام دارنده کارت و شماره 16 رقمی که منحصر به فرد بوده و اطلاعاتی نظیر بانک صادرنماینده و… را می توان از آن استخراج کرد، به طور برجسته حک شده است. در پشت کارت یک نوار مغناطیسی تیره رنگ موجود است که حاوی برخی اطلاعات از مالک کارت اعتباری و بعلاوه مشخصات حساب و… است.

2. کارت نقدی (Debit card)

این کارت نیز به یک حساب بانکی متصل است و فقط به مقدار موجودی در حساب می توان با آن پرداخت و خرید انجام داد ، در اصل این کارت مثل پول نقد می باشد که با استفاده از آن، پول از حساب شخصی فرد کم خواهد شد. این کارت در ایران رایج ترین نوع کارت از نوع ریالی است.

3.کارت پیش پرداخت (Prepaid card)

این نوع کارت ها به حساب بانکی متصل نیستند و فقط به مقدار موجودی تعریف شده می توان، خرید و پرداخت را انجام داد.بعلاوه این کارت ها یکی از پر استفاده ترین انواع کارت های ارزی در ایران تحت برند ویزا کارت یا مستر کارت هستند و اغلب به طور کارت های مجازی یا فیزیکی قابل تهیه می باشند.از این نوع کارت ارزی می توان کارت های هدیه (Gift card) و کارت های مسافرتی ( (Travel cardرا نام برد که امکان تهیه آن به وسیله برخی کمپانی ها یا بانک ها موجود است.

هم اکنون به دلیل برخی تحریم هایی که درایران موجود است کمپانی های خصوصی برای تهیه وصدور این کارت ها ازبانک هایی در کشورهای نزدیک ایران مثل عمان ، امارات و… که ارائه دهنده مستر کارت می باشند، استفاده می نمایند.

مزایای مستر کارت و ویزا کارت این است که کارمزدهای ناچیز دارد، می توانید به طور روزانه صورت حساب رایگان دریافت نمایید، از دستگاه های خودپرداز (ATM) در بیشتر کشورهای دنیا می توانید وجه نقد دریافت نمایید، از تمامی فروشگاه های بین المللی خرید نمایید، از همه فروشگاه های اینترنتی آنلاین خرید نمایید، با کمپانی های بین المللی تبادل اقتصادی داشته باشید و از شعب ارزی بانک های بین المللی، صرافی ها و بانک های اینترنتی پول انتقال دهید.

اما با وجود چنین مزایای فراوانی، به دلیل محدودیت های گوناگون، امکان دسترسی به کارت های اقتصادی دنیای در کشور ما دشواری های زیادی دارد و به دلیل چنین محدودیت هایی، برخی از مؤسسات و کمپانی های گوناگون در ایران، اقدام به صدور مستر کارت به وسیله بانک های کشورهای خارجی نموده اند.

چگونه ویزا کارت بگیریم؟

برای دریافت ویزا کارت و مستر کارت کافی است به کمپانی های ارائه نماینده خدمات خصوصی که البته کم هم نیستند مراجعه نمایید. این کمپانی ها به دو صورت وجود دارند. گاه در اینترنت آگهی می دهند و گاه غرفه رسمی در برخی مراکز بزرگ خرید تهران دایر می نمایند و تفاوت میان این دو راه در مقدار کارمزدهای آن هاست. قابل ذکر است است که افتتاح کارت به وسیله کمپانی های علنی بسیار گران تر است. کمپانی های خصوصی برای صدور این کارت ها از شعب مستر کارت و ویزا کارت در کشورهای نزدیک ایران مثل عمان، امارات، گرجستان، ارمنستان یا کشورهای اروپای شرقی چون بلغارستان و لهستان استفاده می نمایند. و شما کافی است فرم موردنظر کمپانی را کامل نمایید و یک کپی از کارت ملی و پاسپورت خودتان را همراه با مبلغ موردنظر تحویل دهید. در صورتی که تقاضای دریافت ویزا کارت و مستر کارت مجازی دارید بدون تردید همان لحظه می توانید اعتبار را دریافت و خرید خودتان را انجام دهید، اما در صورتی که کارت فیزیکی خواهان شده اید باید از 15 تا 45 روز کاری منتظر بمانید.

منبع: تاپ تراول

به "مستر کارت و نحوه دریافت آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مستر کارت و نحوه دریافت آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید