خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی ، معروفترین غذاهای اروپا

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، ایده های نو برای آشپزی و تست لذیذترین غذاهای جهان در سفر ارمغان غذاهای ایتالیایی برای گردشگران تور اروپاست! غذاهایی که نه تنها نه گفتن به آنها بسیار مشکل است بلکه با یکبار امتحان کردنشان بدون شک عاشقشان خواهید شد. چه کسی است که از طعم پیتزا، پاستا و اسپاگتی های لذیذ ایتالیایی لذت نبرد؟ بنابراین ضروری است که قبل از سفر به زادگاه پاستا و پیتزا لیستی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را در فکر داشته باشید.

خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی ، معروفترین غذاهای اروپا

رستوران گردی و تست محبوب ترین غذاهای جهان بخشی از جاذبه های به شمار می فرایند. ایتالیا لذیذترین غذاهای جهان را دارد. غذاهایی که کوچک و بزرگ را شیفته خود نموده و امروزه نه فقط در ایتالیا بلکه در تمام رستوران های جهان سرو می شوند. پس چه بهتر که طعم پیتزای مارگاریتا یا پاستا آلفردو را در رستورانی در رم، ونیز یا فلورانس امتحان کنید. در مطلب خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی بیشتر با غذاهای این کشور آشنا می شویم.

پیتزا مارگاریتا ایتالیایی (Pizza Margherita)

پیتزا به مقدار مجموعه کلوسئوم و برج کج پیزا به عنوان نماد ایتالیا شناخته می گردد. نان ورقه ای نازک که بر آن موادی مانند گوشت، قارچ، اسفناج، سوسیس به علاوه پنیر چیده شده و سبک آشپزی جهان را تغییر داد اما در میان پیتزا مارگاریتا را می توان از معروفترین پیتزاهای ایتالیا به شمار آورد. این پیتزا در سال 1889 و به واسطه حضور ملکه مارگاریتا به همین نام معروف شد. ترکیب عالی از سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان مواد این پیتزای معروف را تشکیل می دهند.

چیتی، اسنک های کوچک ونیزی (Cichetti)

یک طعم اصیل از ونیز؛ چیتی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی ست که از اصالتی ونیزی دارد. این غذا اسنک های کوچکی ست که از ترکیب سبزی های فصلی تازه و غذاهای دریایی تهیه می گردد. چیتی علاوه بر ظاهری وسوسه نماینده، طعمی بسیار مجذوب نماینده و به یادماندنی دارد. چیتی را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی در رستوران ها و کافه های ایتالیایی سفارش دهید.

ریزوتو اسکامپی و لیمو ایتالیایی (Risotto Scampi e Limone)

ریزوتو همان برنج ایتالیایی ست که با دستور خاص به شکل خامه ای درآمده و با مواد مختلف ترکیب می گردد. هرچند که با وجود غذاهایی مانند پاستا و پیزا برنج به عنوان مواد اصلی آشپزی در ایتالیا محسوب نمی گردد اما ریزوتوها نیز در این کشور محبوبیت خاص خود را دارند. ریزوتو اسکامپی و لیمو غذای مخصوص منطقه آمالفی ایتالیاست که با برنج، میگو و لیمو تازه و درشت تهیه می گردد. البته ریزوتو را می توان با گوشت، قارچ و یا هر مواد غذایی که مدنظرتان است سرو کنید.

بیستکا الا فیورنتینا (Bistecca alla Fiorentina)

بیستکا الا فیورنتینا از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیا به شمار می رود که بیشتر در منو صبحانه رستوران ها دیده می گردد. ماده اصلی غذا بیکن نازک است پس اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید بی شک از طعم بیستکا الا فیورنتینا لذت خواهید برد. برای آماده کردن این غذا گوشت را بر روی زغال سنگ داغ پخته و سپس به آن ادویه های مخصوص اضافه می نمایند. بیستکا الا فیورنتینا معمولاً با مارچوبه و لیمو کباب شده سرو می گردد.

پارمیگینا ملانزین (Parmigiana Melanzane)

غذایی بسیار لذیذ اما با روش پختی نسبتا ساده، پارمیگینا ملانزین نوعی غذای ایتالیایی ست که با ترکیب بادمجان، گوجه و پنیر تهیه می گردد. درواقع این غذا را می توان ترکیبی هیجان انگیز برای گیاه خواران دانست. برای تهیه پارمیگینا ملانزین بادمجان را پخته و به صورت لایه لایه می چینیم، در بین لایه های بادمجان از ترکیب گوجه و پنیر یا ماده غذایی دلخواه استفاده می کنیم. پارمیگینا ملانزین به عنوان وعده اصلی در رستوران ها و کافه های ایتالیا سرو می گردد.

اورکتیتی با کلم بروکلی ایتالیایی (Orecchiette con Broccoli di Rape)

پاستا به نام ایتالیایی ها سند خورده است. این غذای محبوب معروفیت جهانی داشته و انواع مختلف دارد؛ اما در ادامه مطلب خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی به سراغ اورکتیتی با کلم بروکلی می رویم. نوعی پاستا محبوب که به علت داشتن کلم بروکلی بیشتر در نیمه دوم سال سرو می گردد. این پاستا اصالتا به منطقه پولیا ایتالیا تعلق دارد اما در حال حاضر به علت محبوبیت در بیشتر رستوران های این کشور سرو می گردد.

قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی (Funghi Porcini con Pasta al Tartufo Nero)

تروفل نیز نوعی غذای سنتی ایتالیایی به شمار می رود که می توان آن را در خانواده پاستاها قرار داد. منطقه توسکانی ایتالیا را می توان زادگاه این غذای لذیذ دانست. با بیشتر شدن هواداران تروفل کم کم رستوران های شهرهای بزرگ مانند رم و فلورانس نیز آن ا به منو غذایی خود اضافه کردند. ترکیب مواد تروفل نیز کاملاً به سلیقه سرآشپز بستگی دارد اما اگر اولین بار است که قصد تست کردن آن را دارید پیشنهاد می کنیم آن را با قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی سفارش دهید.

اسپاگتی با عصاره کالتفیش ایتالیایی (Spaghetti al Nero di Seppia)

از محبوبیت اسپاگتی های ایتالیایی هر چه قدر هم بگوییم حق مطلب را ادا ننموده ایم. بدون شک بیشتر ما حتی اگر تجربه سفر به ایتالیا را هم نداشته باشیم قطعاً طعم و عطر لذیذ اسپاگتی را تجربه نموده ایم؛ اما اسپاگتی با عصاره کالتفیش طعم و رنگی متفاوت با اسپاگتی های معمول دارد. رشته های پاستا این غذا به جای کرم، سیاه رنگ هستند. درواقع جوهر سیاهی که به وسیله موجود دریایی به نام مولوسک ترشح می گردد به رشته های اسپاگتی تزریق و هم رنگش را به سیاه تغییر داده و هم طعم آن را متفاوت می نماید. این غذای لذیذ و متفاوت را می توانید در رستوران ها به عنوان وعده اصلی سفارش دهید.

تیرامیسو (Tiramisu)

در مطلب خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی به دسر لذیذ، مجذوب نماینده و پرطرفدار تیرامیسو می رسیم. دسری که چند سالی ست در میان ایرانی ها نیز بسیار محبوب شده است. هرچند که تیرامیسو را می توان در منو شیرینی فروشی ها و کافه های تمام جهان پیدا کرد اما قطعاً تست تیرامیسو در قلب ایتالیا تجربه ای کاملاً متفاوت خواهد بود. جالب است بدانید که تیرامیسو اصالتاً به منطقه ونتو ایتالیا تعلق دارد.

کانولی، دسر پاستایی سیسیلی (Cannoli)

کانولی دسری لذیذ متعلق به منطقه سیسیلی ایتالیاست. نوعی نان مخصوص که لوله و به وسیله ریکوتا (نوعی پنیر ایتالیایی) پر می شوند فرم کلی کانولی را تشکیل می دهند. این دسر خوش طعم را می توانید در کافه ها سفارش دهید.

در سفر به ایتالیا چه بخوریم؟

مسافران در سفر به ایتالیا هیچ دغدغه ای بابت خورد و خوراک نخواهد داشت. ایتالیا را می توان بهشتی غیرقابل وصف برای عاشقان غذا دانست. پس در جواب این سؤال که در سفر به ایتالیا چه بخوریم؟ باید گفت که شما با هر سلیقه غذایی می توانید از یک شکم گردی عالی در این کشور لذت ببرید.

اهای دیدنی ایتالیا | کشور چکمه ای اروپا

منبع: ستاره ونک

به "خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی ، معروفترین غذاهای اروپا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی ، معروفترین غذاهای اروپا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید