تولیدانسولین از زهر حلزون توسط محقق ایرانی
به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، یک محقق ایرانی در دانشگاه کپنهاگ به همراه گروهی از پژوهشگران از زهر نوعی حلزون، انسولینی ساخته اند که سرعت تاثیرگذاری آن برای درمان دیابت نوع 1 بیشتر است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ اخبار و رویدادها به نقل از دیلی میل، زهر حلزون استفاده شده برای ایجاد نوع جدیدی از انسولین می تواند یک درمان ایمن تر و مؤثرتر برای دیابت نوع 1 باشد.
هلنا صفوی همامی، یک محقق ایرانی در دانشگاه کپنهاگ به همراه گروهی از پژوهشگران از زهر نوعی حلزون، انسولینی ساخته اند که سرعت تاثیرگذاری آن بیشتر است.
حلزون های مخروطی زهر انسولین را درون آب اسپری می نمایند تا قند خون ماهی کاهش یابد؛ این انسولین حلزون نسبت به انسولین معمولی سریع تر عمل می نماید وسم حلزون همچنین نسبت به انسولین انسانی بسیار کم قدر ت تر است، بنابراین دانشمندان مجبور بودند روشی را برای قدرتمندتر ساختن آن قبل از اینکه در بیماران انسانی کار کند توسعه دهند.
این ماده از خواص فوق سریع و سریع سم حلزون دریایی برای کاهش سطح قند خون تقلید می نماید، بدون عوارض جانبی طولانی مدت که در سایر داروهای کنترل دیابت مشاهده می گردد.
دانشمندان دانشگاه یوتا که در این پژوهش با محقق ایرانی همکاری نموده اند کوچک ترین و کارآمدترین نسخه هورمون انسولین را از زهر حلزون در دنیا را ساخته اند.
آنها می گویند که این یافته ها، می تواند برای پیشرفت درمان های انسولین که قادر به بهبود زندگی مبتلایان به دیابت هستند، کاربرد داشته باشد.
دنی هونگ-چیو چو، یکی از نویسندگان این مطالعه می گوید: ما اکنون توانایی ایجاد نسخه ترکیبی از انسولین را داریم که در انسان کار می نماید و همچنین بسیاری از خصوصیات مثبت انسولین حلزون مخروطی را ایجاد می نماید.
این نوع از حلزون مخروطی روی صخره های مرجانی حرکت می نماید و به دنبال طعمه است. زهر حلزون Conus geographus حاوی نوع خاصی از انسولین است؛ حلزون مذکور سم را درون آب های اطراف می ریزد و این باعث می گردد سطح قند خون ماهیهای مجاور دچار افت گردد.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس