طرز تهیه سوپ جو با مرغ

به گزارش وبلاگ اخبار و رویدادها، سوپ جو با مرغ پیش غذایی خوشمزه و لذیذ است که برای طبخ آن باید کمی دقت کنید تا سوپی لطیف و پیش غذایی مطلوب داشته باشید. در این مطلب طرز تهیه این پیش غذا را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ جو با مرغ

وبلاگ اخبار و رویدادها | سرویس آشپزی - قرار دادن یک سوپ سبک و خوشمزه روی میز غذا، می تواند سفره شما را بسیار حرفه ای و زیبا کند. همچنین آغاز وعده غذایی با یک سوپ سبک بسیار دلنشین خواهد بود. سوپ جو با مرغ یکی از گزینه های مناسب برای این منظور است. به علاوه، چون این سوپ با مرغ درست می گردد، در صورت تمایل می توانید آن را به عنوان غذای اصلی نیز بهره ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ جو با مرغ

مواد اولیه ای که برای تهیه این پیش غذای خوشمزه برای شش نفر به آن نیاز دارید، به توضیح زیر است.

مواد لازم
جو پوست گرفته شده100 گرم
مرغیک چهار سینه مرغ
هویج رنده شده2 الی 3 قاشق سوپخوری
خامه100 گرم
سس سفید2 لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم

چند نکته:

  • برای رنده کردن هویج از رنده ریز بهره ببرید تا بعد از آنکه آن ها را به سوپ اضافه کردید، یک دست گردد.

  • جو را با آب سرد بشویید و حدود دو ساعت قبل از پخت، آن را خیس کنید.

طرز تهیه سوپ جو با مرغ

  1. مرغ را کاملا با آب سرد بشویید و همراه با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید. سپس آن را روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید. بعد از گذشت یک ربع آن را داخل یک آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن برود. با این کار بوی بد مرغ از بین خواهد رفت.
  2. سپس مرغ را مجددا داخل قابلمه بریزید و مقداری آب، پیاز چهار قاچ شده، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز اجازه دهید که گوشت مرغ کاملا بپزد. در انتهای پخت، مرغ باید حدود پنج الی شش لیوان آب داشته باشد.
  3. آب مرغ را از صافی رد کنید تا پیاز از آن جدا گردد.
  4. مرغ را نیز ریش ریش کنید و کنار بگذارید تا در خاتمه استفاده نمایید.
  5. جو را که خیس نموده بودید در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.
  6. سپس جو را همراه با آب مرغ روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا لعاب بیندازد و بپزد.
  7. اکنون هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند تا پخته گردد.
  8. سپس مرغ های ریش ریش شده را نیز به سوپ اضافه کنید.

  9. سس سفید را به سوپ بیفزایید و اجازه دهید چند جوش سوزنی بزند. هنگامی که سوپ به اندازه دلخواه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید و مرتب بهم بزنید. حرارت موجود در سوپ برای یک دست شدن خامه کافی است.

سوپ جو با مرغ آماده شده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • در صورت تمایل می توانید هنگام سرو مرغ های ریش ریش شده را داخل سوپ بریزید و بهم بزنید یا هنگام سرو روی سوپ قرار دهید.

  • توجه داشته باشید که اگر خامه زیاد حرارت ببیند و بجوشد، فاسد می گردد؛ بنابراین زمانی که سوپ آماده شد و آن را از روی حرارت برداشتید، خامه را اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا خامه کاملا مخلوط گردد و سوپ نیز کمی از حرارت بیفتند.

  • برای تهیه دو لیوان سس سفید به دو لیوان شیر، 100 گرم کره، چهار الی پنج قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید. ابتدا آرد را در یک ماهیتابه یا قابلمه با سایز مناسب بریزید و کم کم شیر را به آن اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد به طور کامل در شیر حل گردد، حرارت را ملایم کنید و مرتب بهم بزنید تا شیر به جوش آید و مایه غلیظ گردد. آنگاه کره را اضافه کنید، یکی دو جوش که زد، سس آماده است.

سوپ را در یک سوپخوری سرو کنید و برای تزیین از مقداری جعفری خرد شده استفاده نمایید. برخی در این سوپ از قارچ نیز استفاده می نمایند، اما اگر قصد دارید به عنوان پیش غذا آن را بهره ببرید، حتی الامکان نباید خیلی سنگین باشد.

جو جزو غلات سبوس دار است که خواص مفیدی برای بدن دارد. جو منبع غنی از ویتامین B محسوب می گردد که برای سلامتی پوست و مو مفیده بوده و مانع از ریزش مو می گردد. به علاوه به علت وجود کلسیم زیاد، این ماده غذایی برای استحکام بخشیدن به استخوان ها نیز مفید خواهد بود. همچنین جو حاوی مقداری بالایی از ویتامین C. است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروس سرماخوردگی یاری می نماید. بنابراین با تهیه سوپ جو با مرغ، یک پیش غذای لذیذ خواهید داشت که علاوه بر پروتئین موجود در مرغ، ویتامین های بسیاری نیز دارد.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه سوپ جو با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ جو با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید